Apparaten en accessoires
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
Asperges en aardappelen
-
water600 g
-
zout1 tl
-
suiker1 snuifje
-
boter (optioneel)5 g
-
aardappelen klein of in stukken (zie tip)700 - 750 g
-
asperges (wit of groen)1000 - 1500 g
Hollandaisesaus
-
water20 - 40 g
-
citroensap10 - 20 g
-
boter175 - 350 g
-
eierdooiers4 - 8
-
zout½ tl
-
gemalen peper1 - 2 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
11.3 g
Calorieën
2919 kJ /
698 kcal
Vetten
58.5 g
Vezels
6.5 g
Koolhydraten
29.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Geen beoordelingen
Bouillabaisse
Geen beoordelingen
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1u. 30min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Geen beoordelingen
Eekhoorntjesbrood zout
5min
Ijs van amarenakersen
8u. 10min
Roergebakken Groenten
Geen beoordelingen
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30u.
Waterzooi van Kip
1u.